Healthy Living

Intrebari frecvente - Lucerna verde

● 1. De ce am nevoie de Deep Green – pulbere din lucerna verde?
Alimentatia zilnica, din ce in ce mai dezechilibrata, stilul de viata, din ce in ce mai alert, stress-ul cotidian influenteaza in mod negativ starea de sanatate a organismului uman. Astfel, putem spune ca oricine are nevoie, oricand, de aport de minerale si oligoelemnte.

● 2. Cand pot sa incep administrarea de Deep Green – pulbere din lucerna verde?
Va simtiti devitalizat, anemic, depresiv sau pur si simplu simtiti nevoia de mai multa energie, atunci este clar timpul sa incepeti o cura de Deep Green – pulbere din lucerna verde.

● 3. Cat timp trebuie sa dureze o cura cu Deep Green – pulbere din lucerna verde?
Pentru eficienta maxima cura cu Deep Green – pulbere din lucerna verde ar trebui sa urmareasca o schema de administrare si anume : 3 luni de primavara in cursul carora Deep Green – pulbere din lucerna verde nu trebuie sa lipseasca, urmate de o a doua cura in toamna. Totusi, nici curele sustinute timp de 6 luni nu sunt de neglijat. Aceste cure sunt urmate de 1-3 luni de pauza, dupa care se poate incepe readministrarea.

● 4. In ce afectiuni este recomandat produsul Deep Green – pulbere din lucerna verde?
Deep Green – pulbere din lucerna verde este recomandată pentru detoxifierea şi stimularea funcţiei ficatului, pentru purificarea sîngelui. Este folosită şi ca tonic general şi întăritor al sistemului imunitar. Datorită conţinutului său ridicat de fibre, lucerna are capacitatea de a absorbi şi elimina toxinele din organism. De asemenea, poate fi utilizată pentru eliminarea retenţiilor de apă din ţesuturi.
Lucerna conţine o cantitate foarte mare de enzime care dinamizează activitatea intestinelor şi stimulează digestia. De asemenea, frunzele de lucernă furnizează fitoestrogeni (hormoni de natură vegetală), bioflavonoide (antioxidanţi, substanţe antiinflamatoare), aminoacizi.

● Ce reactii adverse are Deep Green – pulbere din lucerna verde?
Nu s-au raportat efecte adverse in tratamentul cu Deep Green – pulbere din lucerna verde. Totusi, in caz de manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

● 6. Cat costa si cum comand?
Click aici pentru a vedea oferta noastra de preturi.